Lovestreet.ro - Matrimoniale online
 • Search
 • Account

Toate anunturile

Sortare

Filtre

  Filtre

   

  Județ
  Oraș
  • Alege Județ înainte
  Sex
  Vârstă

  Product Image
  Price on call
  Sector 4, București
  Product Image
  Price on call
  Constanța, Constanța
  Product Image
  Price on call
  Sector 5, București
  Product Image
  Price on call
  Găești, Dâmbovița

  Toate anunturile

  O dama de companie de obicei se afla intre 25-35 ani, inteligenta, o femeie cu trasaturi sexy care este deschisa la propuneri noi. La noi gasesti cele mai sexy dame de companie.

  Gigolo

  Definitia de “gigolo” se refera la o escorta masculina, de obicei care raspunde la solicitarile unei femei. Barbatii gigolo de obicei aleg aceasta varianta, mai degraba decat sa aiba alte mijloace de sprijin.

  Transsexuali

  Un transexual (sau TS) este un individ care se identifica cu genul opus celui pe care il prezinta anatomic. Transsexualul este adesea diferentiat de termenul umbrela, deoarece, spre deosebire de majoritatea persoanelor transsexuale, in mod obisnuit, transexualii doresc sa faca pasi pentru a-si modifica sexul fizic.

  Fetish-uri

  Fie ca esti femeie sau barbat, ai fetish-uri sexuale chiar daca poate nu o recunosti. Un fetish sexual inseamna o atractie erotica fata de o anumita parte a corpului partenerului, o pozitie sexuala sau poate sa fie si o placere “diferita” fata de un act sexual “normal”.

  Cupluri

  Descopera anunturi de matrimoniale care sunt adaugate de catre cupluri. Poze reale, cuplurile de pe Lovestreet sunt 100% adevarate.

  Acest website este operat de

  MEDIALINK ON LINE 19 SRL

  J15/711/2016 | C.U.I. 36279519

   

  CONTACTEAZĂ-NE:

  [email protected]

  Site cu continut sexual explicit. Intrati NUMAI daca ati implinit varsta de 18 ani si sunteti de acord cu Termenele și condițiile, Politica de confidențialitate a datelor și politica privind modulele cookies.
  powered by GENIUSWEB.ro