Lovestreet.ro - Matrimoniale online
  • Search
  • Account

├Än rela╚Ťia cu lovestreet.ro ave╚Ťi dreptul de retragere legal.

 

Utilizatorul care a achizi╚Ťionat unul sau mai multe pachete de promovare publicitar─â pentru anun╚Ťurile postate pe site-ul lovestreet.ro va avea dreptul de a se retrage din contractul ├«ncheiat cu lovestreet.ro ├«n termen de 14 zile calendaristice de la data accept─ârii prezentelor Termene ╚Öi condi╚Ťii ╚Öi a achizi╚Ťiei pachetului de promovare, f─âr─â s─â fie necesar─â justificarea deciziei de retragere de c─âtre utilizator. Pentru mai multe detalii pe acest subiect, v─â rug─âm s─â consulta╚Ťi Termenele ╚Öi condi╚Ťiile lovestreet.ro (de introdus link direct).

 

├Än acest sens, este interzis─â crearea de conturi succesive cu scopul exercit─ârii de drepturi de retragere succesive pentru a ob╚Ťine restituiri / ramburs─âri ├«n favoarea aceluia╚Öi utilizator.

 

Pentru a v─â exercita dreptul de retragere, trebuie s─â ne informa╚Ťi la adresa de e-mail: [email protected] cu privire la decizia dumneavoastr─â de a v─â retrage din prezentul contract utiliz├ónd o declara╚Ťie neechivoc─â (de exemplu, un e-mail).

 

├Än cazul ├«n care a╚Ťi utilizat o parte din creditul achizi╚Ťionat folosind metodele de promovare prezente ├«n platform─â, dreptul de retragere este anulat.

 

După ce primim e-mailul dvs., vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil (de exemplu prin e-mail), confirmarea de primire a cererii de retragere.

Con╚Ťinutul e-mail-ului trimis ├«n scopul retragerii trebuie s─â reflecte┬ánumele de utilizator, data comenzii, id-ul comenzii, e-mail-ul folosit pentru comand─â c├ót ╚Öi metoda de plat─â aleas─â. F─âr─â aceste detalii (pe care le ave╚Ťi pe e-mail ├«n urma comenzii), cererea este nul─â.

Pentru a respecta termenul limit─â de retragere, este suficient s─â trimite╚Ťi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere ├«nainte de expirarea perioadei de retragere.

Acest website este operat de

MEDIALINK ON LINE 19 SRL

J15/711/2016 | C.U.I. 36279519

 

CONTACTEAZ─é-NE:

[email protected]

Utilizatori

Site cu continut sexual explicit. Intrati NUMAI daca ati implinit varsta de 18 ani si sunteti de acord cu Termenele ╚Öi condi╚Ťiile, Politica de confiden╚Ťialitate a datelor ╚Öi politica privind modulele cookies.
powered by GENIUSWEB.ro